Խնձոր
Խնձորի կանոնավոր օգտագործումը սննդի մեջ կօգնի ոչ միայն էմալը սպիտակ դարձնել, այլև կօգնի կանխարգելել ատամնաքարերի ձևավորումը: Միայն մեկ նախազգուշացում: Ուտելուց անմիջապես հետո չմոռանաք խոզանակով լվանալ ատամները։ Եթե դրա մասնիկները երկար մնան բերանում, խնձորաթթուն կսկսի գործել շատ ուժեղ և կարող է վնասել էմալը։
Նարինջ
Նարինջը պեկտինային, կիտրոնի և ասկորբինաթթուների հարուստ աղբյուր է, որը կարող է կատարելապես հաղթահարել մուգ բծերը և ատամնափառը, դրանով իսկ ապահովելով բնական սպիտակեցնող ազդեցություն:
Ելակ
Այս հատապտուղը հրաշալի բնական սպիտակեցնող է։ Եվ ամեն ինչ պայմանավորված է այն հանգամանքով, որ ելակը պարունակում է նաև խնձորի թթու։ Մի նյութ, որը նպաստում է ատամների էմալի սպիտակցմանը:
Նոր տեսանյութ.
Մեր YouTube ալիքը։ Միացեք...